logo
Imprimir
02-03-2020 | 12:50hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll viu tres dies de carnestoltes intensos

La Rua de Carnestoltes va aplegar un públic molt nombrós, que va poder gaudir d’un total de 14 grups de carrosses, comparses i grups petits

De divendres a diumenge Ripoll ha estat immers amb els actes de celebració del carnestoltes. La ruta hippie, actuacions teatrals, la rua, el ball, el carnestoltes infantil, el concurs d’aparador i de bars…, activitats pensades per a tots els públics i que han fet que a la nostra vila es tenyís de disbauxa.

Des de l’Ajuntament i la Comissió de Festes, que recordem que són persones voluntàries,  es vol agrair la participació i la col·laboració de totes les persones que han fet possible el Carnestoltes, tant les que hi han participat de manera activa, com les que hi han col·laborat en l’organització, com a jurat o simplement com a públic.

La Rua de Carnestoltes va aplegar un públic molt nombrós, que va poder gaudir d’un total de 14 grups de carrosses, comparses i grups petits. També destacar que 7 comerços van participar en el 4t concurs d’aparadors resultant guanyador l’establiment Drogueria Roig. En l’apartat de “Bars disfressats” la participació va ser de 6 i va quedar guanyador el bar Cabina.

El jurat va estar format per 7 membres del món de la comunicació, de l’espectacle, de la imatge i estètica, del comerç i participants d’anys anteriors.

La classificació va ser la següent:

Categoria Grup Petit

1r Enruscades; Qui no té feina el gat pentina

Categoria Comparsa A

1r Tree of life; Escola Salesiana

2n Frank de la rua; The Players

Categoria Comparsa B

1r Esquitx cromàtic; Fundació MAP

2n Rock & trolls; Escola Vedruna

Categoria Carrossa

1r El PrinciPET; Els ninots

2n Mar de plàstic; Escola Tomàs Raguer

3r Els barrufets de Sant Eudald; Els nens de Sant Eudald

Categoria Carrossa més golfa

Els barrufets de Sant Eudald (els nens de sant Eudald)

Categoria Aparadors

Botiga Drogueria Roig

Categoria bars disfressats

Bar Cabina




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/126989_ripollviutre-die-decarne-tolte-inten-o--1.htm