logo
Imprimir
19-03-2020 | 14:43hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles recorda la necessitat de limitar els moviments als imprescindibles

La policia seguirà fent controls i se sancionarà a totes aquelles persones que es trobin pel carrer sense cap motiu justificat

La comissió de seguiment de l'evolució de l'emergència sanitària de l'Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dijous al migdia, ha acordat informar de les següents mesures davant de l'alarma sanitària decretada pel COVID-19:

• La Policia Local de Banyoles va obrir durant el dia d'ahir 6 expedients sancionadors més a ciutadans que incomplien l'ordre de confinament dictat pel govern de l'Estat. Des que es va decretar l'estat d'alarma, la Policia ha obert 22 expedients sancionadors.

Per aquest motiu, l'Alcalde Miquel Noguer ha volgut tornar a recordar "la necessitat que la gent es quedi a casa i redueixi els seus moviments als mínims imprescindibles". "Hem detectat persones que, aprofitant l'excusa de sortir per treure la seva mascota, aprofiten per fer la volta a l'Estany i això no pot ser", ha assegurat Miquel Noguer.

"La policia seguirà fent controls i se sancionarà a totes aquelles persones que es trobin pel carrer sense cap motiu justificat", ha destacat l'alcalde que ha recordat que "només amb l'esforç i el suport de tots serem capaços de parar la corba de contagi".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/128445_banyole-recordalanece-itatdelimitarel-moviment-al-impre-cindible--2.htm