logo
Imprimir
21-03-2020 | 21:38hs
•LA GARROTXA

La carnisseria Vilanova de Tortellà permet fer comandes per whatsapp

Es podran recollir a la botiga o rebre a casa de forma gratuïta, per evitar desplaçaments

La carnisseria Vilanova de Tortellà ofereix aquests dies un servei gratuït encarregar les comandes i rebre-les a domicili i evitar al màxim els contactes i els desplaçaments, com a mesura preventiva contra el coronavirus. L'establiment garrotxí ha habilitat un número de whatsapp que no rep trucades, però permet encarregar per missatge la comanda, que es pot recollir a la botiga o bé a casa de forma gratuïta.

Els encàrrecs es poden fer enviant un whatsapp al número 640 83 13 69 en què s'especifiqui què es demana, nom, adreça, si es passarà a buscar o bé cal portar-ho. Se serviran en un termini màxim de 24 hores, tot i que si es necessita abans, es pot especificar en el moment d'enviar el missatge.

A més, també s'haurà de dir en el moment de la comanda si es pagarà amb targeta o en efectiu. En aquest cas, cal detallar amb què es pagarà, perquè el personal de la carnisseria Vilanova pugui portar el canvi exacte.

Per a qualsevol dubte, es pot escriure a aquest mateix número de whatsapp o bé trucar al telèfon de sempre de l'establiment, 972 68 70 79




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/128637_lacarni-eriavilanovadetortellapermetfercomande-perwhat-app-1.htm