logo
Imprimir
23-03-2020 | 16:07hs
•+ NOTíCIES

El Seminari Vic es convertirà en un centre hospitalari de forma provisional davant la situació excepcional del Coronavirus

La zona d'allotjament de curta estada es posa a disposició del departament de Salut de la Catalunya Central

Davant la petició de les administracions competents en matèria de salut, el Seminari Vic posa a disposició de la mateixa totes les habitacions de curta estada (32) amb la finalitat de poder ajudar el sistema sanitari davant la situació excepcional del Coronavirus, no obstant es desconeix la data que començarien arribar els primers pacients.

L'atenció assistencial dels futurs pacients que vindran a l'edifici quedarà sota la direcció i coordinació del departament de Salut de la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquesta decisió i junt amb la iniciativa dels menús "LowCost" el Seminari Vic aporta el seu gra de sorra per contribuir en aquest estat que ens trobem de confinament i assistència a totes les persones que més ho necessiten.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/128728_el-eminarivice-convertiraenuncentreho-pitalarideformaprovi-ionaldavantla-ituacioexcepcionaldelcoronaviru--1.htm