logo
Imprimir
25-03-2020 | 18:27hs
•LA SELVA

L'empresa comarcal de gestió de residus NORA SA incrementa els seus serveis per combatre el COV19

S'han reorganitzat les rutes de recollida i s'han incrementat els serveis oferts als centres hospitalaris

L'empresa comarcal de gestió de residus NORA, SA col·labora en el combat comú contra el COV19. Per això, l'empresa selvatana ha incrementat els seus serveis amb l'objectiu d'evitar contagis a la població. Entre les mesures que s'han adoptat hi ha l'increment dels rentats de carrers amb aigua a pressió i l'augment de l'aplicació de desinfectants en els rentats de contenidors.

L'empresa, que presta servei a la major part de municipis de la comarca de la Selva, ha adaptat els serveis a les actuals circumstàncies. Així s'han reorganitzat les rutes de recollida i s'han incrementat els serveis oferts als centres hospitalaris.

Pel que fa a la prevenció de riscos entre els propis treballadors, s'introdueixen protocols d'higiene i es mantenen fixos els grups de treball.
Amb tot, i per completar l'efecte d'aquestes mesures, cal que la població actuï amb sentit comú a l'hora d'utilitzar els serveis de recollida. Entre les recomanacions que se'ns fan hi ha les següents:

• Reduir l'ús de serveis no imprescindibles, com ara la recollida de trastos i el servei de deixalleria.

• Assegurar-se que aquests serveis es mantenen actius en els seus municipis.

• Emprar guants a l'hora de dipositar els residus a l'interior dels contenidors.

• Guardar el torn per accedir a l'interior de les deixalleries




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/128918_lempre-acomarcaldege-tiodere-idu-nora-aincrementael-eu-ervei-percombatreelcov19-2.htm