logo
Imprimir
01-04-2020 | 15:06hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Salt impulsa la gratuïtat de l'aparcament municipal del Parc Hospital Martí i Julià

Té una capacitat per a uns 300 vehicles i les barreres romandran aixecades fins a nou avís

L'Ajuntament de Salt ha aprovat la gratuïtat de l'aparcament municipal del Parc Hospitalari Martí i Julià que té una capacitat per a uns 300 vehicles. Les barreres romandran aixecades fins a nou avís i aquesta mesura s'uneix a la gratuïtat de la zona blava i, dins també dins l'àmbit de la mobilitat, a la no necessitat de retirar el vehicle quan es fa la neteja dels carrers.

D'altra banda, la Policia Local de Salt continua treballant per fer complir les mesures que inclou l'Estat d'Alarma i que, entre altres, limita la mobilitat per la via pública per fer front al COVID-19. En aquest sentit, des de l'inici de la situació d'excepcionalitat ja s'han posat 384 denúncies a ciutadans que no respectaven les restriccions.

Diàriament hi ha dispositius a diversos punts de la vila per tal de controlar el trànsit rodat i la mobilitat a peu. També es realitzen controls als establiments comercials per tal d'assegurar que només estan oberts els que inclou el reial decret aprovat el 29 de març i que els limita als dels serveis essencials.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/129369_lajuntamentde-altimpul-alagratuitatdelaparcamentmunicipaldelparcho-pitalmartiijulia-2.htm