logo
Imprimir
02-04-2020 | 13:57hs
•BAIX EMPORDà

L'Ajuntament de Palamós reprèn de manera telemàtica l'activitat dels òrgans de govern municipals

Avui s'ha realitzat per videoconferència la Junta de Govern Local i s'estudia la possibilitat de poder utilitzar aquest mateix sistema per a la realització del ple municipal

L'Ajuntament de Palamós ha dut a terme avui, dijous 2 d'abril, la seva Junta de Govern Local de manera telemàtica. Es tracta de la primera vegada que l'Ajuntament de Palamós realitza la sessió d'un dels seus òrgans de govern per videoconferència, com a alternativa al confinament que estableix l'estat d'alerta per la crisi sanitària que ha comportat el COVID-19.

D'aquesta manera es reprèn l'activitat d'un dels òrgans col·legiats municipals que des del mes passat havien quedat suspesos al no poder-se realitzar de manera presencial.

L'Ajuntament havia supeditat aquesta represa a la possibilitat d'aplicar aquesta tecnologia, mitjançant la qual es permet l'accés virtual a la sessió dels diversos regidors i tècnics municipals necessaris per a la seva realització, que hi connecten online des dels seus domicilis o despatxos, com és el cas de l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, que ho ha fet avui des de l'alcaldia de l'Ajuntament.

Amb el bon resultat d'aquesta primera experiència ara l'Ajuntament de Palamós valorarà, tècnicament i jurídicament, la possibilitat de poder realitzar aquest mes d'abril el Ple municipal també de manera telemàtica, així com les Comissions Informatives prèvies, i d'aquesta manera poder recuperar l'activitat completa dels seus òrgans de govern. Precisament el Ple de l'Ajuntament de Palamós del passat mes de març es va convocar per al dimarts dia 17, però a causa de l'evolució que va prendre en aquell període la crisi del coronavirus amb l'aplicació de l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Palamós va procedir a establir un pla de contingència per al seu personal i àrees, suspenent també l'activitat dels seus òrgans de govern, entre aquests el del Ple municipal del març.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/129468_lajuntamentdepalamo-reprendemaneratelematicalactivitatdel-organ-degovernmunicipal--1.htm