logo
Imprimir
03-04-2020 | 10:53hs
•BAIX EMPORDà

Calonge i Sant Antoni organitza 5 cursos online de formació

L'Oficina Activa Calonge i Sant Antoni organitza 5 cursos online de formació

L’Oficina Activa Calonge i Sant Antoni ha programat diversos cursos de formació online. L’objectiu d’aquests cursos és, malgrat el confinament, poder donar eines i recursos a empreses, autònoms i persones que busquen feina per formar-se i millorar les seves capacitats. De moment s’han organitzat 5 cursos, que aborden temes com el Woocommerce, Google Suite o Manipulació d’aliments, entre d’altres.

El primer curs, que va començar dijous 2 d’abril, té una durada de 8 hores i explica les claus per crear una botiga online amb Wordpress i Woocommerce. El següent curs començarà el 9 d’abril, i ja té totes les places completes. Es tracta d’una formació de preparació per poder realitzar la prova ACTIC de nivell mitjà (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació), amb una durada de 25 hores. A partir del 14 d’abril l’Oficina Activa ofereix un curs de legionel·losi de 8 hores, i la formació continuarà amb un curs de Google Suite a partir del 21 d’abril.  Aquest cicle de formacions el completarà el curs de manipulador d’aliments, encarat a obtenir aquest carnet necessari per treballar en els sectors relacionats amb l’alimentació. Aquest últim curs començarà el 27 d’abril amb una durada de 8 hores.

La inscripció als cursos és gratuïta i les places són limitades. Per fer la inscripció cal contactar amb l’Oficina Activa a viver@calonge.cat. Per poder participar en els cursos online és necessari que els alumnes disposin de correu electrònic, telèfon, ordinador, programari de Microsoft Office o LibreOffice, connexió a internet i, opcionalment, webcam i micròfon per interactuar amb el professor.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/129543_calongei-antantoniorganitza5cur-o-onlinedeformacio-1.htm