logo
Imprimir
05-04-2020 | 12:48hs
•BAIX EMPORDà

La Policia Local de Calonge i Sant Antoni intensifica les actuacions per controlar l'accés a segones residències

Les denúncies i el control de vehicles es multiplica per 5 durant el cap de setmana

La Policia Local de Calonge i Sant Antoni ha intensificat durant el cap de setmana les actuacions per tal de controlar l'accés a segones residències. A les comarques de Girona, especialment a les zones turístiques, s'ha apreciat un increment de persones i de circulació de vehicles durant el cap de setmana, que en bona part s'atribueix a l'arribada de propietaris de segones residències. Des de divendres i fins aquesta nit la Policia Local ha establert com a màxima prioritat el control de vehicles i persones per tal que les persones amb segona residència al municipi compleixin amb les indicacions de l'estat d'alarma i de confinament davant la crisi provocada per la Covid19.

Des de divendres i fins avui al matí el control de vehicles i persones s'ha intensificat, i el resultat és que les dades de denúncies i de vehicles controlats s'ha multiplicat per 5, respecte al cap de setmana anterior. En aquest sentit, s'ha fet control de més d'un centenar de vehicles i s'han fet 15 denúncies entre divendres a la nit i dissabte per incompliment de les disposicions de l'estat d'alarma.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/129663_lapolicialocaldecalongei-antantoniinten-ificale-actuacion-percontrolarlacce-a-egone-re-idencie--2.htm