logo
Imprimir
07-04-2020 | 08:39hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

S'anul·la la Fira del Primer de Maig a Olot

Per la situació generada arran de l'estat d'alarma de la COVID-19, aquest any s'anul.la la Fira de la Primavera

Aquest any Olot no podrà donar la benvinguda a la primavera amb la Fira del Primer de Maig. A causa de les mesures preses per evitar la propagació de la COVID-19, l'Ajuntament d'Olot i DinàmiG es veuen obligats a anul·lar la Fira del Primer de Maig, que cada any omple el centre de la ciutat. Davant la impossibilitat d'organitzar esdeveniments a l'aire lliure que reuneixin centenars de persones, s'ha decidit anul·lar l'edició d'aquest any i començar a treballar en la convocatòria de 2021.

Des de l'Ajuntament i des de DinàmiG es lamenta haver de prendre aquesta decisió, que ja s'ha comunicat a les entitats que cada any organitzen activitats amb motiu de la Fira del Primer de Maig. Al mateix temps, es vol agrair a la ciutadania la seva comprensió i la implicació amb el compliment de les mesures de prevenció davant la COVID-21.

Des de DinàmiG, d'acord amb la resta d'àrees de l'Ajuntament d'Olot, es treballa en la definició d'un nou calendari d'esdeveniments. Per tal de buscar una nova data per les activitats que s'hi han hagut d'anul·lar arran de la crisi sanitària, s'està coordinant un nou programa d'actes per aquest 2020 a la ciutat d'Olot.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/129776_-anullalafiradelprimerdemaigaolot-1.htm