logo
Imprimir
07-04-2020 | 19:30hs
•ACTUALITAT GIRONA

Set alumnes de l'escola Les Alzines de Girona escriuen un llibre solidari amb Sant Joan de Déu

Destinaran la recaptació al projecte Hospital Amic, per fer més agradable el pas dels pacients pel centre

Set alumnes de l'escola Les Alzines de Girona han escrit un llibre per recaptar fons per l'hospital Sant Joan de Déu. L'Ariadna Bosch (Girona), l'Ariadna Vila (Girona), la Núria Rosón (recentment Zamora), la Ceci Cuadrado (Girona), la Clàudia Cantó (Girona), la Berta Parra (Girona) i la Mariona Serra (Santa Coloma de Farners) han escrit, "Set amigues i un robatori misteriós a Egipte", un llibre que s'havia de presentar aquest dimecres a la Casa de Cultura de Girona, amb la participació de l'escriptor Ramon Vilaró. La crisi sanitària ha obligat a posposar-jo unes setmanes, així com les presentacions que volen fer altres municipis com Santa Coloma de Farners, Maçanet de la Selva, Anglès o Caldes de Malavella.

La història, escrita per les set alumnes de cinquè de primària conjuntament, narra la història de set amigues i un misteriós robatori a Egipte. Els entrebancs que sorgiran a l'hora de resoldre el misteri, però, seran la millor oportunitat per enfortir la seva amistat. Compta amb il·lustracions de la colomenca Georgina Torra, que com també el dissenyador Xavier Amores (Sils) han col·laborat de forma altruista amb aquest projecte solidari.

El fet d'haver pogut conèixer l'hospital Sant Joan de Déu va fer decidir les noies a destinar-hi la recaptació del llibre. Els diners aniran al projecte Hospital Amic, que treballa per alleujar l'estada dels infants ingressats amb la feina de pallassos, musicoterapeutes o artterapeutes, per exemple.

Les set joves escriptores ja treballen en un segon llibre.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/129834_-etalumne-dele-colale-alzine-degironae-criuenunllibre-olidariamb-antjoandedeu-1.htm