logo
Imprimir
17-04-2020 | 14:53hs
•PLA DE L'ESTANY

L'Alcalde de Banyoles ha volgut recordar de nou a la ciutadania que 'han de continuar restringint els moviments als estrictament imprescindibles'

"Ara més que mai és important que ens quedem tots a casa i només sortim per fer únicament allò que és necessari", ha destacat Miquel Noguer

La comissió de seguiment de l'evolució de l'emergència sanitària de l'Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui divendres al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de l'alarma sanitària decretada per la COVID-19:

• S'ha habilitat l'Oficina d'Atenció Empresarial dirigida a autònoms, empresaris i treballadors de la ciutat que tinguin dubtes i consultes sobre les mesures econòmiques existents derivades de la COVID-19. El nou servei, de caràcter gratuït, s'ha creat amb l'objectiu de facilitar informació, assessorament i recomanacions tant a empresaris, autònoms com a treballadors que s'hagin vist afectats per les repercussions econòmiques de la crisi sanitària.

La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha destacat que "amb aquest nou servei podrem oferir una atenció més personalitzada tant a treballadors com a empresaris que tinguin consultes sobre el seu comerç, el seu establiment turístic o si s'han vist afectats per un ERTO".

L'Oficina d'Atenció Empresarial oferirà atenció on-line a través del correu electrònic oficina atencioempresarial@ajbanyoles.org i també atenció telefònica a través del telèfon 972 58 14 08.

• D'altra banda, des de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament s'està treballant coordinadament amb els centres educatius de la ciutat per garantir que tot l'alumnat de la ciutat pugui seguir el curs escolar. Des del consistori, una vegada detectades les necessitats de cada escola i institut, es facilitarà material per garantir la connexió a Internet com material escolar per aquelles famílies que ho necessitin, així com llibres cedits per la Biblioteca.

La regidora d'Educació, Ester Busquets, ha destacat que "una vegada s'ha reprès el curs escolar, i el departament d'Educació i els centres han pogut establir les dinàmiques, des de l'Ajuntament hem treballat per donar-los suport en tot el que puguin necessitar, tant en el repartiment de material com en la coordinació de recursos, especialment per a les famílies més vulnerables".

• L'alcalde Miquel Noguer ha volgut recordar de nou a la ciutadania que "han de continuar restringint els moviments als estrictament imprescindibles" i ha afegit que "malgrat que el proper dimarts es puguin aixecar algunes mesures del confinament de caràcter laboral decretades pel govern de l'Estat, el confinament continua vigent". "Ara més que mai és important que ens quedem tots a casa i només sortim per fer únicament allò que és necessari", ha destacat Miquel Noguer i ha afegit que "continuem en una situació excepcional i hem d'actuar amb responsabilitat".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/130505_lalcaldedebanyole-havolgutrecordardenoualaciutadaniaquehandecontinuarre-tringintel-moviment-al-e-trictamentimpre-cindible--1.htm