logo
Imprimir
30-04-2020 | 15:29hs
•ALT EMPORDà

Roses ajorna l'inici de la zona blava d'aparcament tarifat

Enguany, davant la situació d'excepcionalitat, l'Ajuntament de Roses ha decidit ajornar l'entrada en funcionament de les tres zones blaves, que continuaran oferint durant el mes de maig aparcament gratuït

Davant de la situació d'excepcionalitat provocada per la pandèmia de la COVID-19 i la declaració de l'estat d'alarma per a la gestió d'aquesta situació de crisi sanitària, l'Ajuntament de Roses ajorna l'inici del servei públic tarifat d'aparcament en zona blava que havia de començar demà, 1 de maig.

Roses disposa de tres zones blaves al centre de la població (avinguda de Rhode entre el carrer Lluís Companys i l'Av. Jaume -zona 1-; Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat -zona 2-; i l'aparcament del mercat municipal cobert -zona 3-), que cada any entren en funcionament de l'1 de maig fins al 30 de setembre.

Enguany, davant la situació d'excepcionalitat, l'Ajuntament de Roses ha decidit ajornar l'entrada en funcionament de les tres zones blaves, que continuaran oferint durant el mes de maig aparcament gratuït. El període d'ús tarifat podria iniciar-se a partir del proper 1 de juny, en funció del desenvolupament de la pandèmia.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/131479_ro-e-ajornalinicidelazonablavadaparcamenttarifat-1.htm