logo
Imprimir
05-05-2020 | 16:06hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú reobre les parades d'alimentació del mercat setmanal del Prat de Sant Pere

Els compradors també s'hi han trobat una parada amb mascaretes per adults i infants cosides per les voluntàries del poble

L'Ajuntament de Besalú ha reobert aquest matí el mercat setmanal al Prat de Sant Pere, que s'havia hagut de tancar per les restriccions per fer front a la crisi sanitària. Després que l'estat d'alarma obligués a aturar totes aquelles activitats que poguessin concentrar moltes persones, com els mercats, els pobles comencen a recuperar una certa normalitat, prenent, això sí, totes les precaucions.

És el cas de Besalú, que per ara ha reobert les parades que venen productes alimentaris, com fruites, verdures o salaons. Els paradistes que han pogut oferir als besaluencs aliments de proximitat complint les garanties sanitàries i de seguretat.

Des del consistori destaquen la "disciplina" de comerciants i compradors a l'hora de garantir les mesures de seguretat -l'ús de mascaretes per cobrir el nas i la boca i de guants, en el cas dels paradistes- i mantenir les distàncies per evitar nous contagis.

Per facilitar el compliment d'aquestes mesures, hi havia una parada per aconseguir alguna de les mascaretes per a adults o per a infants que han estat cosint un grup de voluntàries de la vila. "La parada hi era per tal que la gent pogués renovar la seva mascareta o adquirir-ne una si no en tenien", explica la regidora d'Acció Social, Goretti Blanch, que assenyala que dimarts vinent hi tornarà a ser.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/131785_be-alureobrele-parade-dalimentaciodelmercat-etmanaldelpratde-antpere-2.htm