logo
Imprimir
15-05-2020 | 07:49hs
•LA SELVA

L'Hospital Comarcal de Blanes dóna d'alta al 96è pacient tractat per COVID-19

Al llarg del dijous no es va registrar cap nou ingrés o defunció, i queden tres persones hospitalitzades per aquesta malaltia

Segons les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquest passat dijous es va donar d'alta al 96è pacient tractat per COVID-19 a l'Hospital Comarcal de Blanes. D'aquesta manera, el nombre total de pacients ha baixat a tres persones que continuen tractades per aquesta malaltia, sense que s'hagi donat cap nou ingrés ni cap defunció.

A l'Hospital Sant Jaume de Calella hi ha sis pacients ingressats per la COVID-19, després que ahir es van produir tres defuncions i una alta. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 9 persones, i el nombre de professionals positius per aquesta malaltia és de tres persones, la mateixa que en l'anterior actualització. Als centres sociosanitaris no hi ha hagut cap novetat.

Regió Sanitària de Girona

El Departament de Salut ha informat que a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total acumulat de 5.990 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 22.921 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.564 residents en residències positius confirmats i 3.612 residents en residències que són casos sospitosos. Fins al moment s'han donat 2.447 altes hospitalàries, i en l'actualitat hi ha 264 persones en centres hospitalaris i 20 persones ingressades en estat greu.

A la Regió Sanitària de Girona s'han produït un total de 719 defuncions, la cinquena zona d'arreu de Catalunya on n'hi ha hagut més, darrera de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de morts registrades a la demarcació gironina, 427 persones han mort en centres hospitalaris, 197 persones en residències, 4 persones en centres sociosanitaris, 27 persones als seus domicilis i 64 morts no estan classificades.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/132518_lho-pitalcomarcaldeblane-donadaltaal96epacienttractatpercovid-19-1.htm