logo
Imprimir
15-05-2020 | 12:48hs
•BAIX EMPORDà

Durant l'estat d'alarma la Policia Local de Palamós ha tramitat prop de 200 denúncies en relació amb el trencament injustificat del confinament

Durant aquest període la Policia Local de Palamós també ha visitat els comerços i supermercats del municipi per tal d'aconsellar-los en l'aplicació de mesures de seguretat sanitària

La Policia local de Palamós fa el seguiment diari del confinament dels ciutadans en relació amb l'aplicació de l'estat d'alarma a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Durant els darrers dos mesos els agents de la Policia Local de Palamós han fet un control diari sobre vianants, vehicles i establiments, tramitant un total de 194 denúncies en relació amb el trencament injustificat del confinament.

En aquest sentit s'han identificat 139 vianants sobre un control de 3.133, dels quals s'han denunciat 85 persones i s'han realitzat 3 detencions. En el cas dels vehicles, se n'han aturat 13.527, identificant-ne 139 i aplicant sancions a un total de 106.

La Policia Local de Palamós també ha tramitat 3 denúncies a establiments que s'han saltat la normativa d'aturar l'activitat comercial oberta al públic d'acord amb l'estat d'alarma.

Durant tot aquest període la Policia Local de Palamós també ha realitzat prop d'un miler de visitat als comerços i supermercats del municipi per tal d'aconsellar-los en l'aplicació de mesures de seguretat sanitària i fer un seguiment del seu compliment.

En els ponts festius de Setmana Santa o de l'1 de maig, es van ubicar controls de la Policia Local als accessos del municipi i principalment en les entrades a les urbanitzacions, denunciant aquells vehicles propietat de persones que s'adreçaven a la seva segona residència.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/132544_durantle-tatdalarmalapolicialocaldepalamo-hatramitatpropde200denuncie-enrelacioambeltrencamentinju-tificatdelconfinament-1.htm