logo
Imprimir
18-05-2020 | 11:49hs
•BAIX EMPORDà

La Festa Major de Palamós ja té la imatge que representarà enguany aquesta activitat festiva

Es tracta d’un disseny elaborat per la gironina Paula Romaguera, que es basa en una composició on el campanar de l'església de Palamós té un principal protagonisme, acompanyat d'un original combinat de colors de fons

Un disseny presentat per la gironina Paula Romaguera, ha estat l'escollit enguany com a guanyador per a convertir-se en la imatge de la Festa Major de Palamós 2020, que tindrà lloc del 23 al 26 de juny.

El jurat del concurs ha estat format per la regidora de Cultura, així com per diversos tècnics municipals de les àrees de Cultura, Patrimoni i Participació de l'Ajuntament de Palamós, que han premiat per unanimitat la creació de Romaguera per davant de la resta de les propostes presentades, destacant el seu original disseny. El cartell guanyador ha estat premiat amb una dotació econòmica de 250 €.

La imatge de la Festa Major 2020

El disseny escollit com a imatge de la Festa Major d'enguany es basa en una composició on la silueta del campanar de l'església de Palamós és la principal protagonista del cartell, acompanyada d'un original combinat de colors de fons.

La imatge també incorpora la frase “Només sí és sí”, seguint la dinàmica establerta en els darrers anys a la Festa Major de Palamós, que té l'objectiu de sensibilitzar en contra de les agressions sexistes i combatre els assetjaments que es poden produir en aquest tipus de festes o celebracions.

Un programa adaptat a les normes de seguretat sanitària

La Festa Major de Palamós 2020 estarà condicionada però a adaptar tota la seva programació d'actes a les normes de seguretat de la COVID-19. Des de l'Àrea de Cultura i amb la participació de la resta de serveis municipals implicats, s'està treballant en la proposta d'actes que permetin la realització d'esdeveniments culturals, lúdics i festius en espais a l'aire lliure, amb un aforament limitat i garantint totes les mesures de seguretat sanitària.

La major part d'aquests actes es programaran en recintes del municipi on es pugui delimitar el seu perímetre i on l'accés sigui amb entrada gratuïta, mitjançant la qual es permeti el control de l'aforament.

Es descarta de manera definitiva els balls o les activitats multitudinàries com les tradicionals "Barraques". L'Àrea de Joventut ja treballa també en l'organització d'activitats de Festa Major d’interès juvenil, ja sigui en un format digital o bé presencial.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/132728_lafe-tamajordepalamo-jatelaimatgequerepre-entaraenguanyaque-taactivitatfe-tiva-1.htm