logo
Imprimir
18-05-2020 | 22:06hs
•+ NOTíCIES

Les mascaretes seran obligatòries a la via pública quan no es garanteixi la distància de seguretat

Ho han acordat el govern espanyol i les autonomies aquest dilluns

L'ús de mascareta no serà només obligatori al transport públic, sinó també en espais tancats i a la via pública quan no sigui possible garantir una distància de dos metres entre les persones. Així ho han acordat el govern espanyol i les comunitats autònomes durant del Consell Interterritorial de Salut d'aquesta tarda.

En els pròxims dies, es publicarà una ordre ministerial que regularà l'ús de mascaretes per evitar nous contagis de coronavirus.

Aquest cap de setmana, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ja va avançar la intenció del govern de "reforçar l'obligatorietat" de les mascaretes, una petició que havien fet els diferents governs autonòmics.

Les hospitalitzacions, a la baixa

Pel que fa al nombre de pacients ingressats per la Covid-19 a les comarques gironines, continua a la baixa. Segons les dades de Salut, actualment hi ha 176 malalts hospitalitzats, 19 menys que ahir. Divuit estan en estat greu.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/132789_le-ma-carete-eranobligatorie-alaviapublicaquannoe-garanteixiladi-tanciade-eguretat-1.htm