logo
Imprimir
21-05-2020 | 09:40hs
•BAIX EMPORDà

El mercat de Castell-Platja d’Aro reobre de manera completa

A partir de demà hi haurà més distàncies de seguretat entre els estands i l’ampliació d’espais per a totes les parades

Les fases de la desescalada, i més concretament les mesures que es contemplen a cadascuna de les quals, es van fent paleses aquests dies arreu del territori gironí. Un dels passos que s’ha evidenciat a diversos municipis és la reobertura dels mercats municipals, un fet que també s’ha posat de manifest a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, que el celebren els divendres.

En concret, des de l’Ajuntament de la localitat baix-empordanesa s’ha ideat un pla específic per garantir les mesures sanitàries i de seguretat per tal d’evitar el contagi del nou coronavirus Covid-19. Així doncs, i a partir de demà, el mercat setmanal reobrirà de manera total i ho farà amb més distàncies de seguretat entre els diferents estands presents i amb l’ampliació d’espais per a totes les parades també serà major.

El mercat platjarenc, d’altra banda, tindrà la presència de tots els sectors de venda habituals: des de productes d’alimentació fins a parades de tèxtil o d’elements de la llar. Com sempre, es farà a partir de les vuit del matí i abaixarà la persiana a les dues del migdia. 

A l’espera d’un turisme de proximitat

Sens dubte, el retorn del mercat setmanal esdevé una bona notícia per a un nucli que viu amb incertesa l’arribada de la temporada estiuenca. En una entrevista a Girona Notícies l’alcalde, Maurici Jiménez, apostava pel “turisme de proximitat”. “Ens trobarem amb un segon resident que segurament tindrà una presència important al municipi, tenint en compte que normalment fa un consum parcial de la seva segona residència però aquest any pensem que serà gairebé total en el moment en el qual en puguin gaudir. La primera anella d’aquest visitant de proximitat serà la gent de comarques gironines, mentre que la segona estaria conformada pels turistes de les comarques d’interior o de muntanya, d’indrets com Osona, la Garrotxa, el Ripollès o la Cerdanya, així com de l’àrea metropolitana de Barcelona o el sud de França”, concretava el batlle. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/132967_elmercatdeca-tell-platjadaroreobredemaneracompleta-1.htm