logo
Imprimir
23-05-2020 | 14:14hs
•BAIX EMPORDà

Castell-Platja d'Aro estrena el web 'Tot anirà bé' amb els dibuixos i pancartes dels infants

També s'estan fent reportatges fotogràfics i es programaran entrevistes personals

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro estrena el lloc web www.platjadaro.com/totanirabe on publicarà periòdicament els dibuixos, pancartes i altres elements que han elaborat durant totes aquestes setmanes els infants i joves del municipi i d'arreu. Una iniciativa que comença amb una carta il·lustrada i oberta de l'alcalde en què els hi proposa enviar una fotografia o escàner de les seves composicions a l'adreça turismefamiliar@platjadaro.com tot indicant nom, edat i població. La pàgina s'ha estrenat amb una quarantena d'imatges i ara cada setmana s'ampliaran els continguts exposant els nous dibuixos rebuts.

La proposta es manté oberta i es poden continuar enviant a tota hora. També hi ha la possibilitat d'acolorir un dibuix creat expressament per a l'ocasió a càrrec de XuxuLanstrum. Però més enllà d'aquest recull virtual, el consistori també s'ha proposat recollir físicament tots aquests records quan les circumstàncies ho permetin, i preparar una acció col·lectiva amb el conjunt d'un material que ajudarà a donar testimoni d'uns temps que són excepcionals.

Justament per mantenir viu el record en la posteritat dels fets d'aquesta primavera el consistori complementa aquesta acció amb un reportatge a càrrec de tres fotògrafs professionals -Jordi Geli, Lluís Català i Jordi Mas-, que cadascun des de la seva òptica retraten diversos aspectes: la tasca dels serveis municipals, l'acció dels voluntaris, la vivència del comerç de primera necessitat o la transformació urbana de la ciutat durant el confinament. Un treball que es completarà també properament amb un conjunt d'entrevistes per recollir el testimoni de les vivències amb valor de diverses persones del municipi de perfils diversos, des de treballadors municipals, fins a gent gran, passant per famílies i joves.

Aquests projectes donen continuïtat i testimoni de les accions que des dels primers dies de confinament i fins ara han estat desenvolupant tots els serveis municipals vinculats a l'Àrea d'Atenció a les Persones. Entre altres actuacions s'han realitzat un ampli seguiment telefònic amb 1.600 trucades a majors de 65 anys, i també als usuaris dels programes comunitaris. S'han lliurat targetes moneder com a beques menjador i bosses del Banc d'Aliments i vals de producte fresc i de farmàcia. S'han mantingut neteges, àpats i atenció a domicili i s'ha creat el telèfon i correu electrònic directe d'atenció ciutadana sobre el Covid19, que ha atès durant 333 consultes fins al 20 de maig (darrer dia de funcionament d'aquest servei).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/133183_ca-tell-platjadaroe-trenaelwebtotanirabeambel-dibuixo-ipancarte-del-infant--2.htm