logo
Imprimir
25-05-2020 | 14:50hs
•+ NOTíCIES

El servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Salt reactiva els tràmits presencials a través de cita prèvia

Tothom que vulgui demanar cita ha de trucar al telèfon 972 24 91 53, entre les 9 i les 14 hores

L'Ajuntament de Salt ha reactivat aquest dilluns 25 de maig l'atenció presencial al Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) atenent les peticions d'empadronament que havien quedat ajornades per la Covid-19 i la declaració de l'Estat d'Alarma. A partir d'aquí, l'atenció presencial només es durà a terme si, prèviament, s'ha demanat cita prèvia al telèfon 972 24 91 53 (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores).

Tot l'espai de l'àrea s'ha redissenyat per tal de respectar totes les distàncies de seguretat i adaptar-se a totes les normatives de sanitat i d'higienes que estan vigents per fer front al coronavirus.

En aquesta línia, s'han instal·lat a diversos punts gels hidroalcohòlics i pantalles protectores per atendre els ciutadans al mateix temps que s'ha reduït al màxim la sala d'espera i s'han creat circuits per evitar que hi hagi cap mena de contacte entre els ciutadans i es respecti sempre una distància seguretat mínima de dos metres.

Sempre a l'espera de l'evolució de la Covid-19 i de les mesures aprovades per les administracions, el SAC anirà adaptant el seu servei i també la resta de departaments de l'Ajuntament de Salt.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/133313_el-erveidatencioalaciutadaniadelajuntamentde-altreactivael-tramit-pre-encial-atrave-decitaprevia-1.htm