logo
Imprimir
25-05-2020 | 18:13hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú promou el comerç local amb una campanya a les xarxes

És una iniciativa sorgida de les reunions amb el sector per detectar necessitats arran de la pandèmia

Besalú ha començat una campanya a les xarxes per promoure el comerç local coincidint amb la reobertura de molts establiments durant la primera fase de la desescalada. Després de més de seixanta dies tancats com a mesura preventiva contra l'expansió de la Covid-19, amb la fase 1 el comerç besaluenc torna a aixecar la persiana i ara és el torn de la ciutadania, segons la campanya impulsada pel consistori.

"Els comerços van tancar per nosaltres, ara ens toca a tots ajudar-los a tornar a obrir. El comerç local som tots", assegura el consistori, que ha difós un vídeo a les xarxes socials per donar suport als negocis de la vila comtal amb el lema #jocomproaBesalu.

El vídeo destaca la bona atenció, productes i serveis que han ofert sempre establiments com perruqueries, botigues, cafeteries o restaurants, tot recordant que durant dos mesos han hagut de tancar pel bé comú. "Ara ens toca a nosaltres estar al seu costat, tot depèn de tu", remata l'espot, que reivindica els valors del comerç de proximitat.

La regidora d'Acció social, igualtat, joventut, serveis a les persones i comerç, Goretti Blanch, explica que la campanya és una de les primeres iniciatives sorgides de les reunions virtuals que ha anat fent el govern local per detectar les necessitats dels diferents sectors de la vila per la pandèmia. La resta de mesures impulsades en aquestes trobades telemàtiques per donar suport al teixit social i empresarial s'aniran posant en marxa pròximament.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/133336_be-alupromouelcomerclocalambunacampanyaale-xarxe--1.htm