logo
Imprimir
25-05-2020 | 18:37hs
•ALT EMPORDà

La bústia de retorn de préstecs de la Biblioteca Municipal de Roses torna a estar operativa

Tot i que amb la declaració d'alarma el termini de devolució de llibres i documents va quedar ajornat fins a l'1 de juliol, la biblioteca rosinca possibilita així que les persones que ho desitgin puguin ja retornar els materials en préstec

A partir d'avui, dilluns 25 de maig, el servei de bústia de retorns de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives, inoperativa des de la declaració de l'estat d'alarma, torna a entrar en servei. D'aquesta manera, els usuaris amb llibres o altres materials prestats per la biblioteca abans del confinament, poden ja realitzar la seva devolució.

Tot i que amb la declaració d'alarma el termini de devolució de llibres i documents va quedar ajornat fins a l'1 de juliol, la biblioteca rosinca possibilita així que les persones que ho desitgin puguin ja retornar els materials en préstec, de manera que aquests podran tornar a estar disponibles per a altres usuaris un cop transcorregut el període de prevenció necessari.

En el moment de la devolució, el personal de la Biblioteca aplicarà el protocol de seguretat establert, consistent en el dipòsit de tot el material retornat en caixes de cartró precintades durant 14 dies. Un cop passat aquest termini, el retorn s'introduirà en el programa informàtic de préstec, indicant, això sí, la data en què l'usuari hagi dipositat el material a la bústia.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/133338_labu-tiaderetorndepre-tec-delabibliotecamunicipaldero-e-tornaae-taroperativa-2.htm