logo
Imprimir
01-06-2020 | 13:11hs
•LA SELVA

L'equip Sènior A de l'ACE Riudellots a la Divisió d'Honor Catalana

Així doncs, l'equip Sènior A de l'ACE Riudellots, amb 27 punts s'ha proclamat campió de lliga de primera divisió catalana

Amb nou victòries i només un partit perdut, l'equip Sènior A de l'ACE Riudellots, retornarà a la Divisió d'Honor Catalana, la màxima categoria del Futbol Sala Català.

Així ho ha dictaminat la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol en la resolució de les competicions afectades per l'aturada provocada per l'Estat d'Alarma.

Tenint en compte la impossibilitat definitiva de reprendre les competicions de la temporada 2019/2020, la Federació Catalana de Futbol ha optat per mantenir la classificació final de cada competició i grup existent en data 13/3/20.

Així doncs, l'equip Sènior A de l'ACE Riudellots, amb 27 punts s'ha proclamat campió de lliga de primera divisió catalana.

Des de l'Ajuntament de Riudellots volem compartir l'alegria amb tots vosaltres i felicitar públicament als jugadors i equip tècnic. Val a dir que l'equip està format al 100% per jugadors de Riudellots formats a les categories base del club.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/133886_lequip-enioradelaceriudellot-aladivi-iodhonorcatalana-1.htm