logo
Imprimir
03-06-2020 | 07:26hs
•LA SELVA

Cap novetat per COVID-19 a l'Hospital Comarcal de Blanes, on continuen ingressats tres pacients

Tampoc hi ha hagut canvis a l'Hospital Comarcal de Calella, i a la Regió Sanitària de Girona hi ha 6.734 casos positius acumulats

Segons la darrera actualització de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, no hi ha cap novetat a l'Hospital Comarcal de Blanes en relació amb la COVID-19. Per tant, hi continuen ingressades tres persones després que durant el cap de setmana es va registrar el 116è.

Per la seva banda, a l'Hospital de Calella ahir tampoc es va registrar cap novetat, i hi continuen ingressades dues persones tractades per aquesta malaltia. En total, doncs, hi ha cinc pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella, i pel que fa al nombre de professionals positius per la COVID-19 als diferents centres de la corporació continua sent una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació amb la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dilluns. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.734 casos positius i 1.612 casos positius confirmats de residents a residències. Actualment hi ha 84 persones hospitalitzades arreu dels hospitals gironins, 8 persones ingressades en estat greu i 28 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s'han donat 2.578 altes hospitalàries, i s'han produït un total de 776 defuncions. És la tercera zona d'arreu de Catalunya on n'hi ha hagut més, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 339 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 230 persones en residències, 123 persones als seus domicilis i 84 morts no estan classificades.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/134038_capnovetatpercovid-19alho-pitalcomarcaldeblane-oncontinueningre-at-tre-pacient--1.htm