logo
Imprimir
09-06-2020 | 13:21hs
•LA SELVA

La població de Sils estrena una nova aplicació per a mòbils coincidint amb la posada en marxa del servei de recollida de residus porta a porta

L'ens selvatà que té delegat el servei de recollida de residus porta a porta a aquesta població, és l'encarregat de la posada en funcionament nova aplicació

Coincidint amb la posada en marxa del nou servei de recollida de residus el proper mes d'octubre, la població de Sils estrenarà una nova aplicació per a mòbils. Es tracta del Komtainer, una aplicació que permetrà, d'una banda, obrir el nou recinte de contenidors situat al costat de la deixalleria i, de l'altra, demanar el servei de recollida de trastos a domicili.

Prèviament, però, caldrà registrar-se accedint a l'adreça https://pilot.komtainer.com/registre/20/NORA o escanejar el codi QR. Al final del registre es podrà descarregar l'App KOMTAINER des de Google Play (Android) o App Store (iOS). Només caldrà una vegada.

Un cop fet el registre a l'aplicació es podrà obrir el nou recinte de contenidors situat al costat de la deixalleria i fer servir la futura "àrea d'emergència del porta a porta" i demanar el servei de recollida de trastos a domicili que es fa el primer dimecres de mes. Caldrà que es deixin a casa la nit anterior o abans de les sis del matí del mateix dia.

L'obertura del recinte de contenidors del costat de la deixalleria amb l'aplicació Komtainer es farà de la següent manera: s'entrarà a la l'App KOMTANIER amb l'adreça electrònica i la contasenya que l'usuari hagi triat durant el registre; i seguidament s'haurà de situar davant la porta i tocar el dibuix del clauer per obrir el tancat. D'altra banda, els veïns de Sils també podran dipositar els residus i, si volen podran informar de les fraccions que hasn dipositat (resta, envasos, paper, vidre o orgànica).

Els veïns de Sils podran demanar el servei de recollida de trastos a domicili

Els veïns de Sils podran demanar el servei de recollida de trastos a domicili accedint a https://pilot.komtainer.com/privada i incorporant la seva adreça electrònica i la contrasenya que hagin triat durant el registre. Seguiment, caldrà que accedeixin a recollida de voluminosos i demanin el servei per al primer dimecres del mes que triïn. Finalment hauran de posar l'adreça de recollida i el material que deixaran i prémer el botó enviar.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/134526_lapoblaciode-il-e-trenaunanovaaplicacioperamobil-coincidintamblapo-adaenmarxadel-erveiderecollidadere-idu-portaaporta-1.htm