logo
Imprimir
11-06-2020 | 13:31hs
•EL RIPOLLèS

L’Ajuntament desmenteix una informació falsa sobre l’aïllament de Ripoll a causa d’un rebrot

Es demana a tots els Ripollesos i Ripolleses que siguin molt prudents a l’hora de donar per informacions que en cap cas surten de les fonts oficials de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Ripoll vol desmentir rotundament la veracitat d’una notícia publicada sota el títol de Ripoll aïllat que està corrent per les xarxes socials i grups de WhatsApp.

La notícia explica que a causa d’una mala gestió en l’aforament de les terrasses,  el Departament de Salut ha hagut d’aïllar Ripoll a causa d’un rebrot,  fent referència, fins i tot,  a un establiment en concret. Aquesta informació és totalment falsa.

Es demana a tots els Ripollesos i Ripolleses que siguin molt prudents a l’hora de donar per informacions que en cap cas surten de les fonts oficials de l’Ajuntament, així com de fer-ne extensiva la seva reproducció.

L’Ajuntament lamenta la irresponsabilitat de les persones que fan accions com aquesta i més encara quan hem viscut i estem vivint una  situació tan difícil. L’esforç que estan fent   comerços i establiments, empreses, ciutadania i el mateix Ajuntament per  seguir la normativa i fer les coses ben fetes,  no permet aquest tipus de “fake news” que creen alarmisme.

Finalment s’informa que s’està estudiant si se’n deriven responsabilitats penals i s’actuarà en conseqüència.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/134704_lajuntamentde-menteixunainformaciofal-a-obrelaillamentderipollacau-adunrebrot-1.htm