logo
Imprimir
17-06-2020 | 12:35hs
•LA SELVA

Salvador Balliu participa en la darrera reunió setmanal del Comitè d'Emergències que s'han dut a terme per informar i compartir dades de la COVID-19

Amb l'entrada dilluns passat a la fase 3, aquest gabinet ha celebrat aquest dimarts la seva darrera reunió setmanal

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha participat en la darrera reunió del Comitè Territorial de Coordinació d'Emergències de les comarques gironines, que té com a objectiu informar i compartir dades de la COVID- 19. Aquestes reunions s'han fet des del 27 de febrer i els membres que formen part d'aquest Comitè han realitzat un total de setze trobades per via telemàtica, que s'han dut a terme setmanalment, per fer el seguiment de l'evolució de la pandèmia a la demarcació.

Amb l'entrada dilluns passat a la fase 3, aquest gabinet ha celebrat aquest dimarts la seva darrera reunió setmanal, ja que a partir d'ara aquests contactes es convocaran de manera extraordinària, sempre que sigui necessari. El comitè està integrat pel delegat del govern a Girona –Pere Vila–, els directors i les directores dels serveis territorials, els alcaldes i les alcaldesses de les capitals de comarca o dels municipis de més de 20.000 habitants, els presidents dels consells comarcals, el president de la Diputació i comandaments d'emergències. En les sessions, cada departament ha exposat informació, s'ha parlat sobre les mesures que adoptava el govern, s'han valorat els canvis de fase i s'ha analitzat l'evolució de la desescalada. El comitè es va crear al gener arran del temporal Glòria i amb la Covid-19 es va reprendre.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat la feina que s'ha fet durant tot aquest període de temps per part d'aquest Comitè d'Emergències. Pel que fa a la situació actual de la COVID-19, Balliu ha exposat: "Tot i que les dades són més optimistes, no hem d'abaixar la guàrdia". En aquest sentit, Balliu ha assenyalat "tenim molta feina a partir d'ara per ajudar a pal·liar els efectes d'aquesta pandèmia i des de l'ens selvatà intentarem donar resposta a les necessitats dels ajuntaments i dels ciutadans de la comarca."




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/135128_-alvadorballiuparticipaenladarrerareunio-etmanaldelcomitedemergencie-que-handutatermeperinformaricompartirdade-delacovid-19-2.htm