logo
Imprimir
19-06-2020 | 14:33hs
•LA SELVA

Tossa posposa el Festival de Rumba i Música Catalana a causa de la Covid-19

També canvia el format de la Festa Major de Sant Pere, que es celebrarà els dies 28 i 29 de juny

La Festa Major de Tossa, que es celebra per Sant Pere a finals de juny, s'adaptarà enguany a les noves exigències de seguretat sanitària causades per la Covid-19.

En aquest sentit, s'han substituït els actes que implicaven gran afluència de públic per programacions d'aforament controlat i amb els assistents acomodats en cadires.

L'acte principal del diumenge 28 de juny serà el pregó de Festa Major a les 19:00h al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. Seguidament, a les 20:00h, es farà un concert d'havaneres al passeig. L'espai, a l'aire lliure, serà habilitat amb les mesures corresponents. Es disposarà de cadires situades a la distància adequada, excepte en els casos de convivents familiars o pares i mares amb nens i nenes.

Tanmateix, pel dilluns 29 de juny es mantindran els actes tradicionals de la missa de Sant Pere i processó (a partir de les 12:00h.) i una audició de sardanes a l'església parroquial de Sant Vicenç amb la cobla La Flama de Farners a partir de les 19:00h. Aquestes activitats també seran organitzades segons els preceptes de seguretat sanitària.

Festival posposat i amb un nou format

El Festival de Rumba i Música Catalana, que enguany celebra la seva cinquena edició, queda aplaçat, però des de l'àrea de Festes ja estan treballant en l'adaptació del festival a formats d'aforaments exigits per les noves circumstàncies. En aquest sentit, s'està estudiant la possibilitat de fer una programació repartida en diferents espais de la vila. En funció de l'evolució de la situació sanitària a Catalunya, el festival podria celebrar-se dins la mateixa temporada d'estiu, però amb una programació adaptada.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/135308_to-apo-po-aelfe-tivalderumbaimu-icacatalanaacau-adelacovid-19-1.htm