logo
Imprimir
29-06-2020 | 17:57hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Olot oferirà aquest estiu un ampli ventall d'activitats per a veïns i visitants

El consistori, les entitats i empreses sumen esforços en una programació d'estiu adaptada a les mesures sanitàries

L'Ajuntament d'Olot, les entitats i les empreses de la ciutat han sumat esforços per impulsar una edició de La Cua del Drac amb activitats d'estiu per a tothom, adaptades a les mesures de seguretat per evitar contagis. Propostes musicals, de circ, castelleres, gastronòmiques, esportives i exposicions són algunes de les propostes de La Cua del Drac d'aquest any, que ha programat moltes activitats gratuïtes i a l'aire lliure i pensant tant en els veïns de la capital garrotxina com en el turisme de proximitat.

L'edició de La Cua del Drac 2020 serà íntegrament digital, se centrarà en els mesos de juliol i agost i es podrà descarregar la programació de les activitats de forma setmanal. Com a novetat, enguany s'informarà dels equipaments públics i privats de la ciutat, com museus, instal·lacions esportives, els cinemes o la biblioteca. També oferirà recomanacions per gaudir de la natura o receptes de cuina volcànica, per exemple.

Tota la programació de La Cua del Drac es pot trobar a la web Descobreix Olot. Les activitats culturals es podran consultar a la pàgina web www.olotcultura.cat i a l'aplicació mòbil Agenda Olot Cultura. A banda, la campanya inclou el canal de WhatsApp (650 05 19 98) per rebre informació de forma setmanal.

Pel que fa a la programació específica, la plaça de Braus es convertirà en un autèntic circ per acollir el cicle Circ a la Plaça amb les propostes de Save the Temazo de Col·lectiu Frenètic, Koselig de Capicúa Circ, Envà d'Amer i Àfrica Circ Cia. i Ye Yorbayu de la Companya Vaques.

El cicle Música al Parc se celebrarà els diumenges d'agost al Parc Nou, mentre que també hi ha programat la segona edició del Parc Electrònic, per gaudir de diferents activitats a l'aire lliure i a ritme de música electrònica. Com a novetat musical, el Festival Internacional de la Cornamusa tindrà lloc del 27 al 30 d'agost.

També es podran visitar diverses exposicions als Museus d'Olot i Olot Fotografia oferirà la Mostra Confinada 2020 amb diverses mostres a l'Hospici, a Can Trincheria i al Claustre del Carme.

Els amants de l'esport també poden gaudir l'itinerari autoguiat amb bicicleta a càrrec del Centre Logístic de Bicicletes (ATMA), Salta estiu! Kangoo Bootcamp, Ioga al Montsacopa i Connexió volcànica.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/136144_olotoferiraaque-te-tiuunampliventalldactivitat-peravein-ivi-itant--1.htm