logo
Imprimir
30-06-2020 | 16:54hs
•ACTUALITAT GIRONA

Més de 70 activitats als centres cívics de Girona aquest estiu

Gran part de l’oferta, que s’estendrà fins al 27 d’agost, és gratuïta i oberta a tothom

L'Ajuntament de Girona, a través de la Xarxa de Centres Cívics, ha organitzat més de 70 activitats aquest estiu repartides per tota la ciutat. Gran part de l'oferta és gratuïta i oberta a tothom i, en alguns casos, cal fer reserva prèvia. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i es poden fer al següent enllaç.

La programació comença aquesta setmana i s'estendrà fins al 27 d'agost. L'oferta inclou cursos d'estiu, tallers, espectacles familiars, ludoplaces, cinema, concerts, xerrades, presentacions i exposicions. La major part d'aquestes activitats són presencials i es duran a terme als centres cívics i locals socials, i en els parcs i jardins de la ciutat. També es donarà continuïtat als “Centres cívics #desdecasa” potenciant tot un conjunt d'activitats i propostes virtuals, que neixen del confinament i que continuaran aquest estiu.

Amb motiu de les restriccions organitzatives derivades de la pandèmia del COVID-19, les activitats s'organitzaran aplicant les mesures de prevenció i distanciament social. Podeu consultar tota l'oferta en el següent enllaç.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/136223_me-de70activitat-al-centre-civic-degironaaque-te-tiu-1.htm