logo
Imprimir
01-07-2020 | 16:17hs
•LA SELVA

Andrés Velencoso dirigeix i protagonitza per primer cop una producció audiovisual per promocionar Tossa aquest estiu

Les platges i cales, la Vila Vella i racons emblemàtics del municipi són els escenaris on s'ha enregistrat

L'actor i model nascut a Tossa, Andrés Velencoso, ha dirigit i protagonitzat una peça audiovisual amb l'objectiu de promoure el turisme aquest estiu cap a la vila costanera.

Velencoso s'ha encarregat de la direcció i creació de la peça, que està pensada per a ser compartida per xarxes socials i webs. A més, a banda de la peça audiovisual, s'han fet fotografies del procés de filmació a Tossa amb el model i actor com a protagonista que també s'utilitzaran per a promocionar la població.

Aquesta iniciativa se suma a la campanya "Retroba't amb Tossa" per a la promoció turistica del municipi després de la crisi sanitària i econòmica causada per la Covid-19. La campanya, orientada sobretot al turisme de proximitat, compta també amb suport publicitari a premsa generalista, premsa especialitzada, premsa digital, xarxes socials, falques de ràdio i publicitat d'exteriors.

La primera experiència com a director de Velencoso ha estat per difondre Tossa

Per primer cop Andrés Velencoso, conegut arreu del món, es posa darrera la càmera per il·lustrar la bellesa i encants del seu municipi natal. Per Velencoso, "l'experiència ha estat molt positiva i satisfactòria, i més tenint en compte la meva vinculació particular amb el municipi. Tant l'equip com jo mateix teníem clar, des d'un primer moment, quin havia de ser el format de l'audiovisual, així com els seus continguts per ajudar a promoure la vila".

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, explica que "la voluntat de l'Andrés ha estat la de posar-se a disposició i ajudar al municipi en aquests moments tan complicats, on necessitem reforçar la promoció i la difusió de Tossa com a destinació de turisme, tant de proximitat com a nivell internacional".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/136339_andre-velenco-odirigeixiprotagonitzaperprimercopunaproduccioaudiovi-ualperpromocionarto-aaque-te-tiu-1.htm