logo
Imprimir
02-07-2020 | 12:44hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Rosaleda acull aquest mes de juliol el cicle de concerts 'Música contra el Càncer'

L'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona organitza un cicle de concerts solidaris al jardí de La Rosaleda de Girona

Col·laborar en la lluita contra el càncer a vegades és tan senzill com assistir a un concert. Amb aquesta intenció, des de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona han organitzat durant aquest mes de juliol fins a un total de quatre concerts solidaris amb diferents grups i estils musicals.

Els concerts, oberts a tothom prèvia compra d'una entrada solidària, es duran a terme en un espai a l'aire lliure idíl·lic: el jardí de la Rosaleda de Girona.
Així doncs, a partir de les 20h i durant quatre dijous de juliol, es podrà gaudir de les actuacions en directe de Vivi Latorre i Francesc Ubanell (09/07); Lluís Escuadra, Xavier Dotras i l'ex Jarabe de Palo Dani Forcada (16/07); l'home orquestra Pau Morales (23/07) i, clausurant el cicle de concerts, Vivi Latorre i Raül Marc Portel (30/07).

 

Les entrades solidàries, amb preus des dels 10 fins als 15 euros, podran comprar-se:
 

- Online, en el següent enllaç https://aeccgirona.koobin.com/
 

- Presencialment, a la seu de l'AECC Girona (carrer Albereda, 3-5, edifici Fòrum, de Girona) dies abans del concert o el mateix dia del concert a taquilla.
 

La Rosaleda oferirà el servei de begudes i menjar, garantint-se en tot moment les mesures de distanciament i seguretat necessàries.
 

El cicle de concerts Música contra el Càncer compta amb la col·laboració de La Rosaleda (Fundació Ramon Noguera), l'Ajuntament de Girona i Koobin.
 

Els fons que es recaptin es destinaran a seguir prestant serveis gratuïts a pacients de càncer de la província de Girona i a les seves famílies.

L'AECC-Catalunya contra el Càncer, 67 anys d'experiència en la lluita contra el càncer

L'AECC-Catalunya contra el Càncer és l'entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 67 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

Forma part del seu ADN està al costat de les persones, pel que el seu treball s'orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant el procés de la malaltia si se li diagnostica; i millorar el seu futur amb l'impuls de la investigació oncològica.

En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l'AECC aglutina la demanda social d'investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d'investigació científica oncològica de qualitat. A dia d'avui, és l'entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: a Catalunya, ha invertit 22M€ en 82 projectes d'investigació.

L'AECC integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. A Girona, l'AECC està estructurada en 39 delegacions locals, compta amb més de 203 voluntaris, 4.416 socis i 13 professionals.

Durant el 2019, l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona ha atès 944 persones afectades per a la malaltia.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/136405_laro-aledaacullaque-tme-dejuliolelcicledeconcert-mu-icacontraelcancer-2.htm