logo
Imprimir
02-07-2020 | 19:32hs
•+ NOTíCIES

Ampli suport a les famílies de Quart que reclamen els campus i la piscina

Han reunit més de mig miler de signatures i Junts, ERC i CUP s'han posicionat al seu costat

Les famílies de Quart que reclamen que no s'anul·lin els campus esportius i l'obertura de la piscina municipal aquest estiu han rebut un ampli suport de diversos grups municipals i dels veïns. L'ajuntament va prendre la decisió fa unes setmanes i ja va assegurar que no faria marxa enrere en aquest sentit.

Una representació d'aquestes famílies es va reunir el 3 de juny amb el consistori i "lluny de justificar aquestes decisions en qüestions purament
tècniques, l'Ajuntament s'enrocava en la posició presa durant la fase 0 en la gestió contra la COVID-19, de permetre un únic casal municipal i de no obrir, malgrat la demanda dels veïns i de les veïnes del poble, la piscina municipal", assenyalen.

Durant les darreres setmanes, aquest col·lectiu ha reunit més de mig miler de signatures i també ha rebut suport dels grups municipals de l'oposició, que s'han unit en la seva demanda. Junts per Quart, ERC i CUP han expressat el seu suport i han criticat l'equip de govern per "manca de diàleg". Els tres grups i les famílies reclamen al consistori que aposti pel diàleg i consideren que "l'equip de govern hauria d'haver explorat conjuntament totes les possibilitats" per permetre els campus esportius i l'obertura de la piscina.

Amb les signatures i els posicionaments de les tres formacions, el grup de famílies considera que no són "una minoria", com va assegurar el consistori. Per això han decidit seguir lluitant i han reclamat al ple que el consistori reflexioni sobre la gestió d'aquestes decisions. Agraeixen el suport rebut i animen a tothom a seguir reclamant explicacions sobre aquestes qüestions que afecten a l'oci dels infants, que recorden que seran "els principals perjudicats" de la situació.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/136447_ampli-uportale-familie-dequartquereclamenel-campu-ilapi-cina-1.htm