logo
Imprimir
06-07-2020 | 15:56hs
•LA SELVA

Èxit de participació a les activitats d'estiu del Casal de Joves de Tossa

Les places disponibles del mes de juliol ja s'han omplert

El Casal de Joves de Tossa obre de nou les seves portes i els serveis presencials després de tres mesos de confinament i ho fa amb una proposta d'activitats adaptada a les actuals mesures d'higiene i seguretat per tal de garantir la prevenció davant el Covid-19.

Enguany, donada la situació d'excepcionalitat, s'ha fet una aposta per oferir una programació d'activitats que combina diferents estils i formats, com ara tallers, jocs, gimcanes o sortides, que prioritza poder-les fer en espais exteriors i en contacte amb la natural. En són exemple activitats com kayak, paintball, piscina, pàdel, taller de graffiti, d'audiovisual, excursions, entre d'altres.

Aquestes activitats estan destinades principalment a joves de 12 a 18 anys, amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte en aquest període i d'oferir espais adecuats i segur de lleure, de relació entre iguals i on poder respondre a les seves necessitats d'oci i gestió emocional.

L'estiu al Casal de Joves s'organitza en dos grups de 10 places cadascun i realitzen les activitats en dos torns, matí i tarda. Donat el límit de places, per raons de seguretat, cal inscripció prèvia a les activitats, i en una setmana les 20 places disponibles del mes de juliol s'han omplert. Des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tossa estan molt satisfets de l'èxit de participació i ja s'ha previst obrir nous torns i grups durant el mes d'agost.

Durant el confinament, el Casal de Joves ha mantingut la seva activitat a través de la dinamització de les xarxes socials, actualitzant la informació d'interès juvenil i del servei de Suport Juvenil online. Aquest estiu els i les joves de Tossa poden participar a les activitats dinamitzades i també poden sol·licitar cita en cas de necessitar assessorament laboral, formatiu o resoldre dubtes en altres àmbits juvenils.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/136719_exitdeparticipacioale-activitat-de-tiudelca-aldejove-deto-a-1.htm