logo
Imprimir
10-07-2020 | 11:52hs
•BAIX EMPORDà

28 persones contractades per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ja treballen per controlar i informar a les platges i espais públics

Les persones contractades treballaran durant la temporada turística, els mesos de juliol i agost

Les 28 persones contractades per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aquest estiu a través d'un procés selectiu d'oposició pel control i informació a les platges, mercats, fires i activitats turístiques ja treballen des del dimarts. L'objectiu principal és reforçar la informació sobre la normativa d'ús de les platges per aquest estiu i també en les activitats com fires, mercats i d'altres activitats d'oci que l'Ajuntament organitza en espais públics. Des de l'admissió d'aquestes 28 persones, s'han fet diverses sessions formatives amb tècnics del consistori per definir i potenciar els protocols a seguir.

Aquestes persones donen informació sobre les mesures de seguretat i prevenció a aquells i aquelles que vulguin accedir a les platges i també als mercats i fires o a altres activitats organitzades per l'Ajuntament en espais públics del municipi. Entre les funcions d'aquests informadors també hi haurà el control de l'accés i de la ubicació dels usuaris de la platja i d'altres espais públics per garantir les distàncies de seguretat i el compliment de l'obligatorietat de dur la mascareta per evitar la propagació de la COVID-19. Aquesta mesura s'afegeix a les de reforç informatiu com la col·locació de panells per indicar la normativa de platges o la creació d'un espai a la web municipal amb tota la informació actualitzada.

Les persones contractades treballaran durant la temporada turística, els mesos de juliol i agost. D'aquestes hi ha 24 persones per control de platges, 12 de les quals tenen una jornada de 30 hores setmanals i les altres 12 fan 12 hores setmanals. També hi ha dues persones per control de mercats i fires en jornada de 35 hores i dues persones més per control d'activitats de turisme en espais públics a raó a 35 hores setmanals.

Les persones interessades van poder presentar la seva candidatura fins al 22 de juny, i durant el 29 i el 30 de juny es van realitzar les proves de català i un examen sobre el contingut teòric que es plantejava per poder accedir a la feina, a més d'una entrevista.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/137362_28per-one-contractade-perlajuntamentdecalongei-antantonijatreballenpercontrolariinformarale-platge-ie-pai-public--1.htm