logo
Imprimir
13-07-2020 | 16:46hs
•LA GARROTXA

Qüestionari participatiu sobre la zona de barbacoes de Sant Joan les Fonts

Els resultats del qüestionari participatiu es faran públics però no tindran caràcter vinculant i serviran per prendre una decisió per part del govern municipal

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha posat en marxa un qüestionari participatiu per tal de recollir opinions i punts de vista sobre la zona de barbacoes de Sant Joan.

Aquests espais es van concebre per a donar un servei més als nostres vilatans. Aquesta bona voluntat s'ha convertit en un veritable problema, sobretot per l'incivisme. L'espai ha patit desperfectes en diferents ocasions i es posa a sobre la taula de la ciutadania diferents opcions.

Més concretament, els veïns poden optar entre tres opcions: tornar a fer la inversió a les barbacoes i deixar-les obertes, realitzar un tancament amb pany i portes que implicaria llogar l'espai i controlar-ne l'ús o bé el tancament i desmuntatge de les instal·lacions.

El qüestionari es troba a dins la revista 'El Soroll de les Fonts'. En un espai a la pàgina 10, s'hi troba una butlleta que es pot lliurar a l'Ajuntament o bé un codi QR que dirigeix a un espai virtual de participació. També s'enviarà l'enllaç a través del canal de WhatsApp municipal.

Els resultats del qüestionari participatiu es faran públics però no tindran caràcter vinculant i serviran per prendre una decisió per part del govern municipal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/137777_que-tionariparticipatiu-obrelazonadebarbacoe-de-antjoanle-font--2.htm