logo
Imprimir
14-07-2020 | 15:11hs
•LLEIDA

CaixaBank aconsegueix un rècord històric amb 7 milions de clients digitals, dels quals més de 120.000 a Lleida

L'app mòbil CaixaBankNow supera, per primera vegada, els 6 milions d'usuaris

CaixaBank, l'entitat líder en banca digital a Espanya, ha aconseguit el mes de juny els 7 milions de clients digitals (web i mòbil), la qual cosa suposa un increment del 8,3% respecte al mateix mes de l'any anterior. Aquesta dada suposa el 54,1% sobre el total de clients (persones físiques de totes les edats) i s'eleva fins al 74% en el segment entre 25 i 45 anys.

El creixement dels canals digitals s'ha accelerat des de la declaració de l'estat d'alarma pel brot epidèmic de la COVID-19. De març a juny, l'entitat financera presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ha registrat 565.000 nous clients digitals, entre els quals s'inclouen 145.000 clients digitals nous al banc i 420.000 clients existents que no havien usat aquest canal. Aquest auge ha suposat 4.700 noves altes de clients per dia.

Especialment rellevant és l'increment d'ús del canal mòbil. CaixaBank ha registrat, a tancament de juny, un total de 6,06 milions de clients de CaixaBankNow i resta d'apps de l'entitat, la qual cosa ha suposat superar, per primera vegada, la barrera dels 6 milions de clients en banca mòbil.

Increment de l'ús de la banca online a Lleida

A Lleida, el nombre de clients digitals de CaixaBank assoleix les 120.705 persones i se situa entorn del 50% del total de clients. El creixement en usuaris de CaixaBank Now respecte a l'any anterior ha estat del 7,3%.

A Catalunya, el total de clients digitals de l'entitat assoleix els 2.242.034.

Líders en banca online per quota de mercat

El creixement registrat durant aquest primer semestre de 2020 i, en particular, a partir de l'inici de les mesures de confinament imposades per l'estat d'alarma, ha consolidat a CaixaBank com l'entitat financera líder en banca digital a Espanya.
Segons les últimes dades de Comscore de penetració de home banking estatal, CaixaBank compta amb una quota de mercat d'accessos a la banca online (mòbil i web) del 32,9%, a considerable distància del segon i tercer competidor, situats en el 25,3% i el 25%, respectivament.

La millor experiència d'usuari

CaixaBank s'ha marcat com a eix estratègic dins del Pla Estratègic 2019-2021 oferir la millor experiència d'usuari en tots els canals de relació amb els clients, físics i online.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals. Enguany, la revista estatunidenca Global Finance ha destacat en les seves The Innovators Awards tres projectes de l'entitat per l'ús de la biometria en els serveis bancaris i per la contínua millora de la seva aplicació CaixaBankNow i de la seva chatbot Neo. En 2019, l'entitat va ser reconeguda com la Millor Transformació Bancària a Europa Occidental per la revista Euromoney, i el Banc Més Innovador a Europa Occidental per la revista estatunidenca Global Finance. A més, va ser triada com a millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació digital als seus clients en els Wealth Tech Awards de la revista PWM, del grup Financial Times.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/137884_caixabankacon-egueixunrecordhi-toricamb7milion-declient-digital-del-qual-me-de120000alleida-1.htm