logo
Imprimir
14-07-2020 | 15:45hs
•ALT EMPORDà

La marxa nòrdica, una nova proposta per aquest estiu 2020 a Llançà

Una d'aquestes activitats és el Nordic Walking, que es durà a terme cada dijous del mes de juliol i agost a les 19:00 de la tarda

Aquest estiu 2020 l'Àrea de Turisme de Llançà ha preparat el programa "vacances actives en família" amb nombroses activitats d'esport i natura per a tota la família. Són activitats pensades per contemplar els paisatges del voltant mentre es realitza activitat física.
 
Una d'aquestes activitats és el Nordic Walking, que es durà a terme cada dijous del mes de juliol i agost a les 19:00 de la tarda. Es tracta d’una pràctica esportiva cada vegada més popular que consisteix a caminar amb l'ajuda de l'impuls d'uns bastons específics.

És l'activitat perfecta per observar el magnífic paratge natural de Valleta de forma tranquil·la i respectuosa a la vegada que un guia ensenya i corregeix l'ús d'aquests bastons i comenta fets interessants de l'entorn.

El punt de trobada és darrera el restaurant de Valleta. Les places són limitades per tant és necessària la reserva prèvia de l'activitat.
 
PLACES LIMITADES! RESERVES ANTICIPADES – OBLIGATORI RESERVA PRÈVIA!

Tel. 972 38 08 55
Oficines de turisme de LlançàOnline:
www.visitllanca.cat




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/137887_lamarxanordicaunanovapropo-taperaque-te-tiu2020allanca-1.htm