logo
Imprimir
15-07-2020 | 08:51hs
•LA SELVA

Sant Hilari treballa en l'organització d'una Festa Major 2020 adaptada a la situació actual

Se suspenen aquells actes que comporten aglomeracions com són la baixada de carretons, la festa holi i el Ball de Festa Major i s'estudien opcions i alternatives per concretar una festa amb actes paral·lels sanitàriament segurs

L'Ajuntament de Sant Hilari fa setmanes que va treballant per definir el format de la Festa Major d'enguany, garantint la seguretat de veïns i veïnes i al mateix temps, poder gaudir de la festa gran del municipi.

Les dates es mantenen però les activitats es veuran reduïdes i en alguns casos amb uns formats diferents, adaptats a la situació actual. La programació serà totalment responsable amb la situació sanitària actual, evitant així el risc de possibles rebrots.

D'entrada el consistori anuncia, ja que es suspenen actes emblemàtics com la Baixada de Carretons o el Ball de Festa Major. D'altres es realitzaran però amb limitació d'aforament.

Totes les activitats que es facin hauran de complir amb el distanciament social establert i per tant s'introduiran mesures de control de l'aforament, desinfecció dels espais, activitats amb cita prèvia i una senyalística específica amb totes les mesures preventives per a la salut dels veïns i les veïnes.

L'Ajuntament de Sant Hilari són conscients que aquesta edició no serà com tots i totes hauríem volgut però estem segurs que la seguretat i la salut de les persones seran la màxima prioritat d'aquesta edició.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/137917_-anthilaritreballaenlorganitzaciodunafe-tamajor2020adaptadaala-ituacioactual-1.htm