logo
Imprimir
11-08-2020 | 12:27hs
•BAIX EMPORDà

El doctor Martí Boada parlarà de sostenibilitat aquest divendres al cicle de conferències 'Repensem l'Empordà'

Les xerrades "Repensem l'Empordà" son un conjunt de quatre esmorzars-ponències que versaran sobre economia, salut, justícia social i medi ambient.

Aquest divendres 14 d'agost, s'estrena el cicle de conferències "Repensem l'Empordà" amb la ponència de Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals i assessor científic de la UNESCO. Boada parlarà de "Sostenibilitat: realitat o quimera", en un acte que serà moderat pel periodista i escriptor Miquel Fañanàs. Les xerrades "Repensem l'Empordà" son un conjunt de quatre esmorzars-ponències que versaran sobre economia, salut, justícia social i medi ambient. És una iniciativa que impulsa l'Associació d'Empresàries i Directives de l'Empordà, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Totes les conferències, tret d'una, es faran els divendres que queden del mes d'agost, de 9:30 a 11h al castell de Calonge.

A la setmana següent, el divendres 21 d'agost, l'advocat i economista Joan Maria Nin presentarà la ponència "Treballant per a un futur més just". Nin també és expert en finances i política econòmica internacional. Josep Cuní, periodista i presentador de l'Aquí, Cuní a SER Catalunya, serà el conductor i moderador del debat.

En la setmana del 24 al 30 d'agost, es faran les dues últimes conferències. Una d'elles serà la del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, el dimecres 26 d'agost. El també conseller d'Economia i Hisenda farà una conferència que porta per títol "Recuperació econòmica. Posant les bases a la Catalunya del 2030". Aquest acte, que també moderarà el periodista Josep Cuní, estava previst per al passat divendres 7 d'agost, però la convocatòria d'un Ple al Parlament de Catalunya va obligar a posposar aquesta xerrada.

Finalment, el cicle de conferències es tancarà el divendres 28 d'agost amb una Taula Rodona de Salut, amb la presència del doctor Oriol Estrada, director d'Innovació Clínica a l'hospital Germans Trias-Institut Català de la Salut; el doctor Xavier Pérez, gerent de la Fundació Hospital de Palamós i Àngels Larrabeiti, adjunta d'Infermeria de l'ABS Palafrugell. Presentarà l'acte el periodista i president d'El Punt Avui, Joan Vall.

Les places per participar en aquest cicle de xerrades són limitades i és imprescindible reservar lloc prèviament a activa@calonge.cat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/139283_eldoctormartiboadaparlarade-o-tenibilitataque-tdivendre-alcicledeconferencie-repen-emlemporda-1.htm