logo
Imprimir
13-08-2020 | 09:23hs
•BAIX EMPORDà

Xavier Matas i Marina Alcaide s'imposen al XXXIII Torneig Obert del Club Tennis Piper's

Aquesta competició forma part del circuit d'Oberts de la Federació Catalana de Tennis

Durant la setmana passada, del 3 al 9 d'agost, es va celebrar el XXXIII Torneig Obert del Club de Tennis i Pàdel Piper's de Calonge i Sant Antoni. Aquesta competició forma part del circuit d'Oberts de la Federació Catalana de Tennis. Els guanyadors de la categoria masculina i femenina van ser Xavier Matas i Marina Alcaide. Al torneig, es va comptar amb la participació de 55 jugadors i 19 jugadores.

Ambdues finals es van disputar el diumenge 9 d'agost. Matas, del Club Tennis Laietà (Barcelona), va guanyar al seu rival, Nil Regàs (Club Tennis Girona), per 6-4 i 6-3. La final femenina la va vèncer Marina Alcaide (Club Tennis Vic i resident als Estats Units) enfront Carlota Verdú (Club Natació Sant Cugat). El resultat va ser de 6-0 i 6-1.