logo
Imprimir
07-09-2020 | 12:56hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

L'Ajuntament d'Olot reconeix els dos alumnes amb les millors notes de les PAU de cada centre de la ciutat

L'acte de reconeixement es va haver d'anul·lar per les mesures de prevenció de la COVID-19

Divendres 28 d'agost havia de tenir lloc l'acte de reconeixement als alumnes amb les dues millors notes d'accés a la universitat de cadascun dels 4 centres que imparteixen estudis de batxillerat a Olot. Degut a les últimes recomanacions i mesures per evitar contagis de la COVID-19 decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, l'esdeveniment es va haver d'anul·lar.

No obstant això, des de l'Ajuntament d'Olot s'ha volgut mantenir aquest reconeixement i, per aquest motiu, la distinció s'ha reconvertit en una recepció individualitzada per a cada alumne/a. L'alcalde Pep Berga i la regidora d'Educació Mariona Camps han rebut els/les vuit estudiants. Els han fet entrega de la insígnia d'Olot (l'ala de la ciutat) en reconeixent al seu esforç i mèrits. Al mateix temps, els alumnes han pogut signar el Llibre Jove d'Honor de la Ciutat.

L'alcalde d'Olot Pep Berga ha felicitat cadascun/a dels guardonats fent èmfasis en l'esforç dedicat per part dels joves en un any i en unes proves marcades per l'impacte de la pandèmia i el confinament. "És un gran mèrit del qual, com a ciutat, ens sentim orgullosos i ens encoratgem plegats a continuar en aquest camí", ha assegurat l'alcalde que ha felicitat els/les joves, a les seves famílies, als responsables dels centres i a tota la comunitat educativa per la seva implicació. També ha destacat que aquests joves representen a totes i tots els joves de la ciutat i de la comarca que han tret, en general, uns resultats excel·lents a les proves.

A continuació us detallem els/les dos joves amb les millores notes a les PAU 2020 de cada
centre i els estudis que, a partir d'ara, emprendran:

- Sergi Bahí Ramisa.
Realitzarà el Grau en Tecnologies de Camins, Canals i Ports.

- Isaac Blàzquez Ruíz.
Iniciarà els estudis de Magisteri.- Adrià Calm Padrosa.
Cursarà Grau de Física.

- Òscar Grabalosa Muñoz.
Estudiarà un Grau de Comunicació Audiovisual.

- Coral Moli i Plana.
Cursarà el Grau d'Història.

- Cinta Pellicer Tombas.
Iniciarà un Grau de Belles Arts.

- Miquel Pradas Masó.
Començarà els estudis de Medicina.

- Berta Regueiro Flores.
Realitzarà un doble Grau de Ciències Polítiques i de l'Administració i Dret.

Tres dels/les alumnes amb millors notes de selectivitat – en Sergi Bahí, en Miquel Pradas i la Cinta Pellicer - van rebre el Premi 'JOVES I MÉS 2018', un guardó que s'entrega cada any a un màxim de 10 estudiants dels instituts d'Olot de 4t d'ESO i que té per objectiu potenciar i reconèixer l'esforç personal dels alumnes en l'àmbit escolar però també i sobretot valorar el seu esperit emprenedor, la coherència i el compromís social amb la ciutat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/139824_lajuntamentdolotreconeixel-do-alumne-amble-millor-note-dele-paudecadacentredelaciutat-1.htm