logo
Imprimir
07-09-2020 | 19:07hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts convida a celebrar la Diada Nacional de Catalunya penjant la senyera als balcons

Tot i que aquest emblema es penjarà a aquest nucli, no hi haurà cap commemoració com si que es va fer fa un any a la Canya

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts convida a celebrar la Diada Nacional de Catalunya penjant la senyera als balcons. Aquest 11 de setembre estava previst fer una celebració a Begudà, coincidint amb la hissada de l'estelada que estava previst instal·lar-hi.

Tot i que aquest emblema es penjarà a aquest nucli, no hi haurà cap commemoració com si que es va fer fa un any a la Canya. Aquesta decisió s'emmarca en la prudència necessària davant les mesures de protecció pel Coronavirus.

 

Per aquest motiu, i donada l'excepcionalitat del moment, es farà un acte simbòlic a les xarxes socials de l'Ajuntament, on s'hissarà la bandera a Begudà perquè tothom s'hi pugui sumar virtualment. A banda, durant tot el dia, s'anima a penjar la senyera als balcons de Sant Joan les Fonts.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/139855_-antjoanle-font-convidaacelebrarladiadanacionaldecatalunyapenjantla-enyeraal-balcon--1.htm