logo
Imprimir
09-09-2020 | 20:41hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La residència Montsacopa d'Olot arriba als 21 positius per Covid-19

Un dels residents confinats ha mort mentre estava en aïllament

La residència Montsacopa d'Olot ha confirmat 21 positius per coronavirus entre usuaris i treballadors a partir de proves PCR.

En total, una quinzena de residents han donat positius, un dels quals ha mort mentre estava en aïllament a l'espai del centre que s'ha habilitat per poder fer correctament la quarantena i evitar més infeccions. Pel que fa als treballadors, n'hi ha sis de contagiats.

L'entrada de la Covid-19 a la residència garrotxina es va detectar la setmana passada, quan una treballadora va donar positiu al test. A partir d'aquí, es van fer proves a tots els usuaris i professionals que hi havien estat en contacte, fins a trobar els primers dotze residents afectats, als quals ara se n'hi han sumat tres més fins a arribar als quinze.

Des de l'Ajuntament d'Olot informen que el Departament de Salut està seguint cada cas de forma individual, mentre el centre, de forma coordinada amb la conselleria i amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa aplica les diferents accions del pla de contingència per afrontar el virus.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/139928_lare-idenciamont-acopadolotarribaal-21po-itiu-percovid-19-2.htm