logo
Imprimir
10-09-2020 | 15:30hs
•ALT EMPORDà

Un veí de Figueres mor en un accident d’un camió d’escombraries a l’N-260

L’home, de 60 anys, anava de copilot al vehicle, que per causes encara desconegudes ha sortit de la via a l’altura de Pedret i Marzà

Un accident de trànsit a l’N-260 a Pedret i Marzà, a l’Alt Empordà, ha provocat aquest matí la mort del passatger davanter d’un camió d’escombraries, un home de 60 anys resident a Figueres. En concret, l’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 27,6 de la carretera a les onze del matí, moment en el qual el vehicle, per causes que encara s’estan investigant, ha sortit de la via i ha bolcat. 

A causa de l’accident, el conductor del camió ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’Hospital de Figueres. Amb relació a l’afectació viària, la carretera, en direcció a Llançà, ha vist com es restringia un dels seus carrils, la qual cosa ha provocat que s’hagi hagut de circular a través d’un pas alternatiu durant una estona. 

Arran del succés, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La dada

L’accident mortal d’aquest matí a territori alt-empordanès ha provocat la segona víctima d’aquesta setmana a la demarcació gironina. Des d’un punt de vista anual, la mort d’aquest veí figuerenc fa pujar la xifra de decessos d’aquest 2020 a la província fins als 18.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/139945_unveidefiguere-morenunaccidentduncamiode-combrarie-aln-260-1.htm