logo
Imprimir
11-09-2020 | 14:45hs
•POLíTICA

ERC Blanes celebra la Diada en petit comitè

La formació republicana ha festejat la tradicional ofrena al monument a Lluís Companys, un acte limitat en aquest cas a 10 persones a causa de la Covid

La celebració de la Diada de Catalunya d’avui s’ha viscut amb caràcter excepcional arreu del territori. Mascaretes, estrictes mesures de distanciament social o el ja habitual gel hidroalcohòlic han estat clars protagonistes d’un 11 de setembre en plena pandèmia, però ni aquest context sanitari influenciat pel coronavirus Covid-19 ha servit per afluixar el sentiment catalanista a pobles i ciutats del país. 

És el cas de Blanes, on la formació local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha commemorat la festivitat amb un acte organitzat en petit comitè. En concret, un total de 10 persones, el límit establert en aquestes ocasions, han realitzat la tradicional ofrena al monument a Lluís Companys, en el marc d’un esdeveniment on hi ha participat l’alcalde de la localitat selvatana, Àngel Canosa; el president d’ERC Blanes, Albert Sanz, o la secretària de la Dona, Salut i LGTBIQ, Mònica Santolària. A més, els protagonistes han estat acompanyats per militants i simpatitzants de la formació independentista. 

D’altra banda, ahir al vespre el torn va recaure a les noves fornades del partit republicà selvatà, que van celebrar l’ofrena al monument, a part de formar part d’un acte simbòlic amb torxes a la platja del municipi.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140001_ercblane-celebraladiadaenpetitcomite-2.htm