logo
Imprimir
11-09-2020 | 22:20hs
•+ NOTíCIES

Una rua amb centenars vehicles reivindica la llibertat dels líders independentistes a la presó de Lledoners

Durant dues hores els cotxes han recorregut diferents municipis del Bages

Una rua amb centenars de vehicles ha recorregut durant dues hores les principals artèries viàries del Bages per arribar, al voltant de les vuit del vespre, als entorns de la presó de Lledoners. La caravana de cotxes ha passat pels municipis de Sallent, Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Manresa, Sant Vicenç de Castellet i Sant Salvador de Guardiola. A Lledoners, la rua ha estat rebuda per desenes de persones que els esperaven amb estelades i pancartes reivindicatives. La caravana ha coincidit amb l'acte de Joan BonaNit, que a un quart del nou del vespre saluda els presos independentistes. Tots ells han respost des de l'interior de la presó amb un "bona nit".

Amb motiu de la Diada, l'ANC, els CDRs, el Consell Local per la República, Òmnium i diversos col·lectius independentistes del Bages han organitzat una rua de vehicles per la independència. A dos quarts de sis de la tarda s'ha iniciat la marxa lenta de cotxes a Sant Fruitós de Bages i, durant dues hores, s'han recorregut diferents artèries i municipis de la comarca com ara Súria, Sallent, Sant Vicenç de Castellet, Sant Salvador de Guardiola i Sant Joan de Vilatorrada. Segons l'ANC, en total hi ha participat uns 700 cotxes.

El destí final de la rua de cotxes era la presó de Lledoners, on desenes de persones esperaven la caravana amb estelades i cartells reivindicatius. La rua ha arribat al voltant de tres quarts de vuit del vespre a Lledoners i, fins les nou del vespre, no han acabat de passar tots els cotxes. A un quart del nou del vespre, la rua de vehicles ha coincidit amb el tradicional acte que fa Joan BonaNit per saludar els presos independentistes.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140035_unaruaambcentenar-vehicle-reivindicalallibertatdel-lider-independenti-te-alapre-odelledoner--2.htm