logo
Imprimir
15-09-2020 | 20:21hs
•LA GARROTXA

El 19 i 20 de setembre, la 100% Tondo arriba a la desena edició

Un cop s'acabi la cursa, els participants poden recollir l'avituallament però no hi haurà ni servei de bar ni lloc per fer barbacoes

Aquest cap de setmana se celebra una nova edició de la 100% Tondo, cursa que arriba a la dècada d'història. Creada en record al ciclista Xavi Tondo, tornarà a sortir el diumenge dia 20 de setembre però amb una sortida esglaonada entre les 8 i les 9 del matí per evitar les aglomeracions. Per aquesta raó tampoc hi haurà una tallada de cinta.

Es mantindrà l'aposta per dos recorreguts: el llarg i el curt. El curt serà la Volta a Banyoles de 68km (amb sortida i arribada de Sant Joan les Fonts) i el llarg serà la volta a Banyoles a més de la Vall del Bac, que eleva la ruta fins als 126km també amb arribada i sortida al mateix punt.

Un cop s'acabi la cursa, els participants poden recollir l'avituallament però no hi haurà ni servei de bar ni lloc per fer barbacoes.

El dia abans, el dissabte 19, hi haurà la Tondo Kids, que porta ja set edicions. El circuit és tancat i hi ha diverses categories. Un cop finalitzat, es farà l'entrega de premis.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140123_el19i20de-etembrela100tondoarribaalade-enaedicio-2.htm