logo
Imprimir
16-09-2020 | 18:30hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Ajuntament de Girona precinta parcs infantils, pistes poliesportives d'ús lliure i parcs de salut

El consistori posa a l'abast de la ciutadania un document amb preguntes freqüents sobre les noves mesures que s'han aplicat a partir d'avui a la ciutat i que s'estendran inicialment durant quinze dies

Aquest matí, les brigades de l'Ajuntament de Girona han precintat els parcs infantils, les pistes poliesportives d'ús lliure i els parcs de salut de la ciutat. A més, s'han col·locat cartells informatius indicant que no es poden utilitzar aquests espais com a mesura per prevenir el contagi de la COVID-19. Aquesta és una de les accions que el consistori ha dut a terme davant les restriccions decretades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda, el consistori ha publicat un document amb preguntes freqüents sobre les noves mesures previstes per l'Ajuntament de Girona i les restriccions anunciades pel Departament de Salut per tal d'evitar la propagació de la COVID-19 a la ciutat. L'arxiu es pot consultar al web municipal i a través de les xarxes socials.

A més, la web del Coronavirus del consistori s'ha reactivat i a la part de recomanacions es pot trobar la normativa que s'ha de seguir a les instal·lacions esportives municipals i als centres cívics de la ciutat, així com el Pla d'obertura de les escoles bressol municipals.

Pel que fa a les activitats, s'ha ajornat la festa de presentació de la 31a edició del Mostrar't, la qual havia de comptar amb l'actuació de la cantant i compositora de reggae argentina, Belén Natalí, i l'associació de reggae de Girona, Rise Up. Tot i això, el cicle d'art es durà a terme tal com estava previst a L'Estació Espai Jove de Girona, del 21 de setembre fins a finals d'any, complint amb totes les mesures de seguretat. Enguany, tres artistes participaran en la mostra. Del 21 de setembre al 23 d'octubre es podrà veure l'exposició "'F'EXPRESSION del carrer al llenç", de Fat Gringo (street pop art). Del 26 d'octubre al 27 de novembre, hi haurà la mostra "Mirant la foscor als ulls", de Carla Pérez (acrílica, dibuix i poesia). I, del 30 de novembre al 30 de desembre, hi haurà exposada la mostra "Self-expression", de Coco Blanch (il·lustració digital, art digital).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140156_lajuntamentdegironaprecintaparc-infantil-pi-te-polie-portive-du-lliureiparc-de-alut-2.htm